KONYA / KARATAY - Çatalhüyük Munise Lütfi Onat Anaokulu

Çatalhüyük Munise Lütfi Onat Anaokulu

Adres
ÇATALHÜYÜK MAH. ALAYKÖŞKÜ SK. MUNİSE LÜTFİ ONAT İLKOKULU BLOK NO 5 KARATAY / KONYA
Vizyon
Çevremizdeki ilköğretim okulları içerisinde; başarılı disiplinli çalışma ortamı ve kaliteli eğitim - öğretimi ile tanınan, yetiştirdiği öğrencilerle adından söz ettiren bir okul olmak.
Misyon
Bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, milli ve manevi değerlerini benimseyen, çağımız toplumunun gerektirdiği bilgi teknolojik donanımlara sahip, bilimsel düşünebilen, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, geçmişi önemseyen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
07:40-12:30 12:45-17:35
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Toplu ulaşım araçlarından sadece 28 numaralı belediye otobüsleri ve Eski Garajdan hareket eden TAŞRA DEDE minibüslerle ile ulaşım yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Servis yoktur.Okul çalışanlarımız kendi özel araçlarıyla veya toplu taşıma imkanlarıyla gidiş-geliş yapmaktadırlar.
Çatalhüyük Mahallesi. Alayköşkü Sokak. No5 Karatay/KONYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl ve İlçe Merkezine 11 km uzaklıkta yer almaktadır.Okulumuz Konya ili Karatay ilçesinde merkez bir okuldur.
Diğer Hususlar
Okulumuz Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlkokulu bünyesinde 2010-2011 öğretim yılında 4 derslikli bir anasınıfı olarak açılmıştır.2022 yılına kadar anasınıfı olarak devam etmiş, 2022 yılında ilkokul kısmından ayrılarak Çatalhüyük Munise Lütfi Onat Anaokulu olarak eğitim-öğretimine devam etmektedir.